Magnesium Pure & Gentle (120 veg kapslar)

(3 kundrecensioner)

kr199,00

Maxetto ren magnesium i form av bisglycinate av högsta kvalité och renhet. 120 vegetabiliska kapslar.

magnesiumbisglycinate
Ren magnesium med högt upptag

Slut i lager

Magnesium är en mineral som ingår i varje cell och är viktig för kroppens funktioner – speciellt vid stress och fysisk aktivitet.

Rätt form av magnesium gör skillnad! Maxetto Pure & Gentle Magnesium är utvecklad för att du ska kunna tillgodogöra dig så mycket som möjligt och att den ska vara så skonsam som möjligt för mage och tarmar. Därför har vi valt en ren form av Magnesiumbisglycinate för högsta biotillgänglighet. Den passar därför utmärkt för alla och är också ett optimalt alternativ för den som vill högdosera.

Magnesium är livsnödvändigt för hjärta, muskler och cellernas funktion. När Kalcium lagras i cellerna uppstår tics, ryckningar och kramper. Detta motverkas av Magnesium. Magnesium fungerar som ett tändstift för kroppens metabola, energigivande funktioner, samt vid bildandet av proteiner från aminosyror.

Maxetto Magnesium är vegan, svensktillverkad och räcker upp till 4 månader beroende av förbrukning. Normal rekommendation är 1-2 kapslar / dag. Om du idrottar eller har konstaterad brist på magnesium rekommenderas 4 kapslar / dag.

 

3 recensioner av Magnesium Pure & Gentle (120 veg kapslar)

  1. Bo

    Jag är mkt nöjd! Jag spelar väldigt mycket tennis flera ggr i veckan. För mig är det bra att kontinuerligt fylla på med magnesium för min återhämtning.

  2. Ola

    Jag är mycket nöjd med Maxettos magnesium. Framförallt då jag är el har känslig mage och den är pure/ gentle – Jag har tidigare ätit magnesium med citrat och det har gjort att jag blivit dålig i magen. Maxettos bisglycinate är bättre för mig 🙂

  3. Eva

    Super nöjd och tack för tipset. Mina tenniskompisar berättade om återhämtning, minskade av kramp, rörlighet.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen