Maxetto är ett expertvarumärke och det är därför viktigt att våra återförsäljare har kompetens för att förstå vilka behov som varje enskild person har. Det finns stora skillnader på olika typer av magnesium och d-vitamin som är ett viktigt exempel på värdefull fakta. Vi är måna om att du som konsument ska få rätt råd och förstå skillnaderna.

Det går bra att ansöka om att bli återförsäljare och det sker enklast genom ett email till oss på info@maxetto.se

Vi har en särskild lösenordsskyddad sida med information för våra återförsäljare. Vi tillhandahåller också regelbunden utbildning och information om nya produkter och nya rön.

Exklusiv information för dig som är återförsäljare av Maxetto

Maxetto produkter ska säljas av utbildad och kunniga återförsäljare. Våra leveranser går alltid direkt till slutkund eller återförsäljare. Vi har gjort ett medvetet val i att inte distribuera till grossister som mellanled, eftersom vi vill skydda prisbilden för dig som återförsäljare genom att ha full kontroll på vems som säljer produkterna och för att se till att prisbilden och marginalerna gör det extra värt för dig att arbeta med produkterna.

Maxetto ska för dig som återförsäljare innebära att du kan vara stolt över produktkvaliten och produkterna egenskaper. Du ska dessutom få återköp genom att kunden kommer tillbaka till dig. Inte att som många produkter idag finns tillgängliga till låga priser med pressade marginaler som gör att kunden gör sina återköp någon annanstans.

Rulla till toppen