Därför är det viktigt att komplettera kosten med D-Vitamin

Vitamin D

Maxetto D-vitamin

Som du ser av bilden finns det en hel del källor till D-vitamin i kosten. Dock behöver vi en hel del för att, som bevisats i en mängd vetenskapliga studier, se till att vi får tillräckliga mängder för att upprätthålla immunsystemets normala funktion. För att vi ska hålla immunsystemet på topp behöver vi regelbundet tillföra D-vitamin. Kost och soltimmar räcker helt enkelt inte till för det och därför har Maxetto utvecklat en produkt med vitamin D3 i vegetabilisk kapsel med kokosolja för optimalt upptag. Enkelt att ta en kapsel per dag för att vara på den säkra sidan. D-vitamin är idag konstaterat att vara ett av de viktigaste kosttillskotten för att vi ska hålla oss friska och på topp.

Vitamin D kallas ofta for solens vitamin, eftersom solen naturligt förser oss med detta vitamin. Dock har vi som regel brist under höst, vinter och vår eftersom antalet soltimmar i vårt land är för få för att täcka behovet. 

Det finns en hel del fördelar med Maxetto D-vitamin även av andra skäl än det fina för immunsystemet.  Bra för tänder och benstomme. Faktiskt också bra för humöret! Du vet ju att solen brukar få oss att må bättre och där har du anledningen till att vitamin D kallas för solens vitamin.

Rulla till toppen