Magnesium är ett livsviktigt mineral

Maxetto Pure & Gentle Magnesium  – Effektivare och mer skonsam.

Magnesium är ett livsviktigt mineral som våra kroppar behöver och vi kan genom tillskott på mycket kort tid uppnå märkbara effekter inom olika områden. För dig som idrottar är det väl känt att Magnesium kan häva återkommande kramptillstånd och bidra till den återhämtning som kroppen behöver efter en hårt fysisk prestation, eftersom Magnesium ingår i alla celler och behöver tillföras i relativt stora mängder utan risk för överdosering.

Maxetto Magnesium är expertutvecklad av svenska näringsspecialister med fokus på att levererera en magnesiumprodukt av absolut bästa och mest verksamma kvalitet. För att gör det bästa upptaget har man valt ett rent magnesiumbisglycinate som gör hela 98%.

Skillnaden gör att upptaget är högre och därmed effekten, dessutom skonsamt för magen.

Sova gott_294386738

Bra Nattsömn

Maxetto Magnesium används med fördel av stressade personer eftersom det också stimulerar nattsömnen. Många vittnar om en bättre nattsömn vid intag av 1-2 kapslar före sänggåendet. 7 av 10 vuxna personer upplever i någon form störd sömn och fördelen med Maxetto Magnesium är att den är i en form kroppen tycker om vilket gör ett högt upptag och normalt utan att ge den laxerande effekten som är vanlig med konventionella magnesiumprodukter. 

Dosering

Varje förpackning innehåller 120 vegetabiliska kaplsar. 

Lågdosering förebyggande, 1 kapsel per dag

Normaldosering, 2 kapslar per dag

Högdosering, 4 kaplar per dag

Intag av Maxetto Magnesium sker för bästa effekt kvällstid.

Rulla till toppen