Maxettos paketerbjudanden

Få mer värde för pengarna. Här kan ni köpa våra specialsammansatta paket till superpris. Välj mellan två kombinationer av Magnesium och D-vitamin. Där styrkan på D-vitaminen skiljer sig åt. De andra paketen är maxade med Maxettos unika Magnesium för högdosering eller bara en riktigt bra deal. 

Du hittar dessa paketprodukter tillsammans med alla andra produkter i menyn direkt på Webbshop. Det enklaste är dock att bara klicka här

 

Vitamin D och magnesium = bästisar

Magnesium är oerhört viktigt för att vitamin D ska fungera i kroppen. Alla enzymer som är involverade i aktiveringen av vitamin D i levern och njurarna verka vara beroende av magnesium. Brist på magnesium leder till lägre nivåer av den aktiva formen av vitamin D. Magnesiumbrist gör att vissa personer inte får fullgod effekt av vitamin D.

En vetenskaplig publicerad studie i den ansedda tidskriften American Journal of Nutrition understödjer att vitamin D och magnesium är parhästar i många hälsobringande funktioner. Det är också en praktisk omöjlighet att få i sig tillräckligt via kosten.

 

 

magnesiumbisglycinate
Rulla till toppen